Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Basın İle İftarda Buluştu
banner229

Vali Ali Fuat Atik, ilimizde görev yapan yerel ve yaygın basın mensupları ile Tillo Kalede düzenlenen iftar programda bir araya geldi.

İftar sonrası basın mensuplarıyla bir süre sohbet eden Vali Ali Fuat Atik, basının sorunlarını dinledi.

Siirt’te yapılması gereken konular hakkında medya mensuplarıyla fikir alış verişinde bulunan Vali Atik, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Vali Ali Fuat Atik, zaman zaman basın mensuplarıyla bir araya geldiğini ifade ederek “ Ramazan ayını da fırsat bilerek basın mensuplarımızla bir iftar programında bir araya gelmeyi arzuladık. Bu vesile ile ilimizin sorunlarını konuşup istişare ettik. Bu vesile ile vatandaşlarımızın bize aktarmanız için sizlere ilettikleri talepleri de sizlerden öğreniyoruz.” dedi.

Sohbetlerdeki temel yaklaşımın Siirt’i bir adım ileriye nasıl götürüleceği olduğunu anımsatan Vali Atik, İlimizin huzuru, güvenliği insanlarımızın hoşnutluğu üzerine yapmamız gereken konuları devletimizin ilimizdeki temsilcisi olarak yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu çalışmalar çerçevesinde basın camiası ile çok yakın çalışma noktasındayız.

Basınla yakın bir çalışma ortamında çalışmanın hem kamu hizmetlerin daha iyi bir şekilde vatandaşlarımıza yansıtılması hem de vatandaşlarımızla idare arasında iyi bir köprü görevi yapılmasının elzem ve gereklilik olduğunu da ifade etmek isterim" dedi.

Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.