Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Bahçeşehir Koleji'nin Bilim ve Spor Fuarı’nın Açılışını Yaptı
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik Hanımefendi ile birlikte Siirt Bahçeşehir Koleji tarafından hazırlanan Bilim ve Spor Fuarı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Özel bir AVM’de düzenlenen fuar açılışında Siirt Bahçeşehir Koleji Müdürü Feridun Bilek,  fuarın detaylarına ilişkin bilgiler verdi.

Daha sonra Vali Atik ve eşi Fulya Atik, öğrenciler tarafından hazırlanan 30’a adet araştırma, tasarım ve tanıtım projelerinin yer aldığı sergiyi gezerek, inceledi.

Projeler hakkında bilgi alan Vali Atik, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın çok erken yaştan itibaren bilimle uğraşmaları ve bu konuda deneyler yapması gelecekleri açısından önemlidir. Yeniliklere açık, sorgulayan, araştıran bir gençliğin yeni icatları ortaya koyması oldukça anlamlı ve değerlidir. Tüm Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Açılışın ardından öğrencilerin hazırlamış olduğu kodlama ve robotik alanda araştırmaya yönelik yapılan projeler katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Tören çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.