Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik’in Yeni Yıl Kutlama Mesajı
banner229

Vali Ali Fuat Atik , yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Atik yayınladığı mesajında, Her yeni yıl; başarının, güzelliğin, umut ve iyimserliğin egemen olduğu, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği, yeni isteklerimizin filizlendiği bir yıldır.

Tarihi geçmişi ve renkli kültürel yapısı ile birçok medeniyete ev sahipliği yapan huzur ve güven şehri Siirt’te önceki yılda başlatılan projeleri tamamlamak, ilin sosyo-ekonomik ve kültürel yönden kalkınarak, layık olduğu gelişmişlik düzeyine ulaşması için kararlılıkla sürdürülen çalışmaların, 2018 yılında da aralıksız olarak aynı azim ve kararlılıkla devam edecektir.

2017 yılında ülkemizde ve dünyada yaşanan ve insanlığı derinden etkileyen olumsuzlukların, 2018 yılında yaşanmaması, tüm dünyada barış ve hoşgörünün hâkim olması en büyük temennimizdir.

Bugün bulunduğumuz tarihi dönemeçte millet olarak bizlere düşen, birlik ve beraberliğimizi korumak, kardeşlik bağlarımızı güçlendirmek ve bu ülkeye en iyi şekilde sahip çıkmaktır.

İnanıyorum ki yeni yılda bütün vatandaşlarımız, Devletimizin ve yüce Milletimizin hedeflerine ulaşması, mazlum milletlerin yegâne umudu olan devletimizin gücüne güç katması ve bekası doğrultusunda birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde her zaman olduğundan daha fazla kenetlenecek, bu istikamette emin adımlarla yürümeye devam edecektir.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, Milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını feda eden tüm kahraman şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum.

Bu duygularla, 2018 yılının; filizlenmiş umutların boy verdiği, sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve dayanışma duygularının birliktelikle yoğrulduğu bir yıl olmasını temenni eder, ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim.

Tüm Siirt’li hemşehrilerimin yeni yılını tebrik ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

                                                                                         

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.