Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik'ten Büromuza Ziyaret
banner229

Vali Ali Fuat Atik ilimizdeki yerel ve ulusal basın mensuplarını ziyaret ederek, kendileriyle bir süre sohbet etti.

Valilik Özel Kalem Müdürü Ümit Turhan, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Uras’la birlikte Medya Siirt büromuza ziyaret nezaketinde bulunan Vali Ali Fuat Atik İlimizin genel sorunları konusunda basın mensuplarıyla hasbıhalde bulunurken, özellikle Siirt Üniversitesi bünyesinde kurulacak Tıp Fakültesi ile Haziran ayında yeniden ulaşıma açılması beklenen Siirt Havalimanı konusunda Valilikçe yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Vali Atik, basın mensuplarının çok önemli bir görevi ifa ettiklerini belirterek, "Hizmetlerimizin kamuoyuna duyurulmasında basın mensuplarımıza önemli görev düşmektedir. Karşılıklı anlayış içerisinde, basın mensuplarımızla birlikte Siirt'e hizmet noktasında çalışmalarımızı yürüteceğiz." diye konuştu.

Medyasiirt Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özer ve Doğan Haber Ajansı Siirt İl temsilcisi Turan Koyuncu, gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden ve basın mensuplarını İlimizin sorunları konusunda yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerinden dolayı Valimiz Sayın Ali Fuat Atik’e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.