Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik, Organlarını Bağışladı
banner229

Dünya Diyabet günü etkinliklerine katılan Siirt Valisi Ali Fuat ATİK, organ bağışının önemine dikkat çekerek, organlarını bağışladı.

Vali Atik,  ”Dünya Diabet” günü dolayısıyla, düzenlenen etkinliklere katıldı.

Siirt Devlet Hastanesi çok amaçlı salonda düzenlenen etkinliklerde;“Dabet Farkındalık” konulu Liseler arası bilgi yarışması düzenlendi. Skeçler ve Diabet hastalığı ile ilgili Uzman Doktorlar tarafından çeşitli bilgiler aktarıldı.

Program sonunda Siirt Devlet Hastanesinde Organ Bağışı ile ilgili açılan stantları gezen Vali Atik, burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Halkın organ bağışına daha ilgili olması gerektiğini kaydeden Vali Atik, organ bağışı bekleyenlerin her geçen gün sayısının arttığına dikkat çekerek, herkesi organ bağışı konusunda duyarlı olmaya davet etti.

Etkinliklere; Vali Ali Fuat ATİK, eşi Fulya Atik, İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Ömür Emre, İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Fikret Can, Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Muzaffer Arslan, öğrenciler, sağlık çalışanları ve davetliler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.