Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik, Öğrencilerle Basketbol Oynadı
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, spor malzemesi isteklerini karşıladığı öğrencilerle basketbol maçı yaptı.

Vali Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik  ile birlikte ‘Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi’ni ziyaret ederek, öğrencilere çeşitli spor malzemeleri hediye ederek, basketbol oynadı.

Okulun Kapalı spor salonunda öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Vali Atik, kendileri ile bir süre sohbet etti. Öğrencilere çeşitli spor malzemeleri hediye etti.

Vali Atik daha sonra öğrencilerle basketbol maçı yaptı. Renkli görüntülere sahne olan maçın orta hakemliğini Okul Müdürü Şakir Kayaalp yaptı.

Karşılaşmanın berabere bittiği basket maçında öğrenciler uzun süre “En büyük Vali bizim Vali “diye tezahürat yaptı.

Maç sonunda Okul Müdürü Şakir Kayaalp, duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vali Atik ve eşi Fulya Atik'e  teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cahit 5 yıl önce

Müthiş bir haber havaalanımız açılmış olacak kurtalan yoluda bitecek durmak yok yerinde say

Avatar
cahit 5 yıl önce

Ömer bey yazdığımız yorumları genelde yayınlıyorsun aleyhte yada lehte olsun onun için sana tşk ederiz gazetecilik aslında budur başkaları hesaplarına geleni yayınlayıp gelmeyeni yani yakın gördükleri kimseler için hesaplarına gelmeyen yorumları yayınlamıyor o yayıncılık değil yandaşlıktır sen kutluyoruz