Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik, Devlet Hastanesinde Denetimlerde Bulundu
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat ATİK, denetimlere Siirt Devlet Hastanesini ziyaret ederek başladı.

Vali Ali Fuat ATİK, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Vali Yardımcıları Bünyamin Kuş ve Yunus Koç ile birlikte Siirt Devlet Hastanesini ziyaret ederek, denetim ve incelemelerde bulundu.

Devlet Hastanesinde gerçekleştirdiği denetimlerde, Hastanede sunulan sağlık hizmetleri ve hastaların sağlık durumları hakkında,  Hastane Baştabibi Uz. Dr. Muzaffer Aslan’dan bilgi alan Vali Atik, vatandaşlarla da sohbet edip, taleplerini dinledi.

Vali Atik, Hastane yönetiminden vatandaşlara hoşgörü ve şefkatle yaklaşmalarını, teknik olarak yaşanan bazı sıkıntıların giderilmesini istedi.

Hastane ünitelerini de tek tek gezerek inceleyen Vali Atik, incelemeleri sırasında hastanenin bazı bölümlerinde çöplerin temizlenmediğine dikkat çekerek, ilgilileri uyardı.

Vatandaşlara, alınan sağlık hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını soran Vali Atik, yatan hastaları ziyaret etti. Geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Vali Atik daha sonra hastane yönetimi ile sorunları masaya yatırarak toplantı düzenledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.