Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik, Beğendik Beldesinde İncelemelerde Bulundu
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat ATİK,  İlçe ziyaretleri programı kapsamında, Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesini ziyaret ederek, bir dizi incelemede bulundu.

Pervari Kaymakamı ve Beğendik Belde Belediye Başkan Vekili Hakan Şeker, kurum amirleri ve Belde sakinleri tarafından karşılanan Vali Atik, Belde’de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Beldenin sorunları, talepleri ve çözüm yolları konularını görüştü.

GÜVENLİK KORUCUSU RAMAZAN GÜNDÜZ’Ü KONUTUNDA ZİYARET EDİLDİ

Vali Atik, geçtiğimiz günlerde Pervari- Doğan köyü Yazlıca (Herekol) dağı kırsalında bölücü terör örgütüne karşı sürdürülen operasyonda yaralanan köy korucusu Ramazan Gündüz’ü konutunda ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Güvenlik korucusu Ramazan Gündüz ve aile yakınları ile sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinleyen Vali Atik, ‘devlet olarak her zaman gazilerimizin, şehitlerimizin yanındayız, mukaddes vatan toprakları için bedenlerini siper eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha minnetle, şükranla anıyorum.’ dedi.

VALİ ATİK, BELDE SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Vali Atik, Beğendik Belde sakinleri ve Pervari ilçesine bağlı, Karşıkaya, Keskin ve civar köylerdeki köy muhtarları ile belde meydanında bir araya geldi.

Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Atik, ‘Türkiye Cumhuriyeti devletinin güçlü olduğunu, tüm sorunların üstesinden gelecek kudret ve kabiliyete sahip olduğunu belirterek, yeter ki birlik ve kardeşliğimizi koruyalım,  bir ve beraber olalım üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur.

Köydes kapsamında köy yolları, su ve alt yapı çalışmaları başladı. İnşallah en kısa sürede köylerimizin, beldelerimizin ihtiyaçlarını gidereceğiz.’ dedi.

Vali Atik daha sonra Beğendik Belde Belediyesi tarafından onarım ve tadilatları tamamlanan Kale ve Gazi Mahallerindeki iki ayrı Camide incelemelerde bulunarak, Belde Belediye Başkanı Hakan Şeker’den bilgi aldı.

Vali Atik’in Beğendik Belde ziyaret programına; Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halidun Eren, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.