Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik, Atatürk’ün Siirt’te Gelişinin 102. Yıl Dönümü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı
banner229

Vali Ali Fuat Atik Atatürk’ün 16’ncı Kolordu Komutanı iken Siirt’e gelişinin 102. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Atik Mesajında;“Asırlardan beri farklı kültür ve medeniyetleri bir arada tutan ve yaşatan barış, kardeşlik ve hoşgörü kenti Siirt’te ’14 Eylül Şeref Günü’nü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

Siirt halkı dün olduğu gibi bugün de aynı şevk ve heyecanla Cumhuriyete ve demokrasiye sahip olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Bir asır önce başkomutanlığınızda verilen İstiklal mücadelesi bugün bir kez daha verilmektedir. Her alanda hızla gelişen ve büyüyen Türkiye Cumhuriyeti’nin önünü kesmek ve diz çöktürmek isteyen emperyalist güçler, birçok koldan ülkemize saldırmaktadırlar. Başta kendi kurdukları terör örgütleri olmak üzere siyasi, ekonomik ve silahlı terörün iç ve dış mihraklarına karşı harekete geçen devletimiz, aziz milletimizin azim ve kararlılığı ile bu hain planları bertaraf etmiş, ülkemiz, bölgesel güç olarak uluslararası arenada saygın bir yer edinmiştir.

Emanetiniz olan mukaddes vatanımızı, her alanda daha da yücelterek, gösterdiğiniz çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, Siirt’li Hemşerilerimin “14 Eylül Şeref Gününü” kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.