Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik, Atabağı Beldesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat ATİK, 3. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Mehmet Fevzi Kenasarı, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, İl jandarma Komutan Yardımcısı Albay Erol Ürküt ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat ile birlikte, Baykan ilçesine bağlı Atabağı Beldesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç, Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Atik, ilk olarak Belde Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Beldede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Atik, yeni seçilen Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale’ye hayırlı olsun temennisinde bulunarak, başarılar diledi.

Belediye ziyaretinin ardından vatandaşlarla bir araya gelen Vali Atik, vatandaşların sorun, talep ve önerilerini dinledi.

Birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları veren Vali Atik, Atabağı beldesi ve Bölüktepe köyü arasındaki 5 km‘lik yolun yatırım programına alınacağını, İl Özel İdare kaynakları ve köydes programı kapsamında yolun ıslah edileceğini belitti.

Atabağı Beldesinin sevimli yüzü Down Sendromlu Cahit Canpolat ile bir araya gelen Vali Atik kendisi ile sohbet etti.

Canpolat ile özel ilgilenen Vali Atik, daha sonra Atabağı Belde Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

İftar yemeğine Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçİ Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven Ak parti ilçe ve Belde Başkanlar ve kamu ve kurum müdürleri katıldı.

Vatandaşlarla birlikte iftarını açan Vali Atik, ‘Hedeflerinin huzur ve güven iklimi içinde vatandaşların yaşam kalitesini daha da yükseltmek olduğunu kaydetti.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı İftar programı, yapılan duanın ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.