Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik 1 Aylık Maaşını Bağışladı
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, 1 aylık maaşını ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na bağışladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na toplumun her kesiminden destek yağıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 maaşını bağışlayarak başlattığı kampanyaya Siirt Valisi Ali Fuat Atik’te katılarak, 1 aylık maaşını bağışladı.

Vali Atik, sosyal medya hesabından, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan ‘Milli Dayanışma Kampanyası’ çerçevesinde bu ayki maaşımı bağışlayarak bu kampanyaya katılıyorum.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı  ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ kampanyasına inanıyorum ki kadirşinas Siirtli hemşehrilerimiz imkanları ölçüsünde değerli katkılar sunacaktır. Rabbim milletimize, devletimize zeval vermesin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatma Adıgüzel 4 yıl önce

Öncelikle Sayın Valime Saygılarımı dilemek istiyorum Siirt ilinde yapmış olduğu çalışmalar halkla iç içe olması bu zor süreçte Maaşını bağışlaması Sayın Valime Canı gönülden teşekkür ederim