Bu haber kez okundu.

Vakıflara Ait İş Hanının İhalesi 31 Mayıs’ta Yapılıyor
banner229

2000’li yılların başından beri Siirt’in en merkezi yerinde bulunan Vakıflara ait arazi yap işlet modeliyle ihaleye çıkarıldı. Arsada alış veriş merkezi ve ofis olarak değerlendirilecek.

Eski Emlak Bankası, yanındaki İş Hanı ve şu anda semt pazarı olarak kullanılan alan Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Alışveriş Merkezi ve Ofis Yapım Karşılığı Kiralanması İşi ihaleye çıkarıldı.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören yaptığı açıklamada; Eski Emlak Bankası, yanındaki İş Hanı ve şu anda semt pazarı olarak kullanılan alanın yap işlet devret usulü ile ihaleye çıkıldığını, 3 yılı inşaat süreci olmak üzere 30 yıl kullanım süresi olacak. İhalenin toplam bedeli yıllık arsa kira ücreti dahil 82 milyon 911 bin TL olarak tespit edildiğini belirten Ören, İhalenin 31 Mayıs 2021 günü yapılacağını söyledi.

İhale ile ilgili bilgileri aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

https://www.vgm.gov.tr/ihaleler/bitlis-vakiflar-bolge-mudurlugu-yapim-karsiligi-kiralanma

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.