Bu haber kez okundu.

Vakıflar Genel Müdürlüğü İhale Şartnamesini Revize Etti İhale 26 Kasım’da
banner229

Yaklaşık 20 yıldan beri atıl durumda bulunan Vakıflar Genel Müdürlüğüne ait Güres Caddesi ile Tillo Caddesi arasında kalan  altın değerindeki arazinin değerlendirilmesi için umut ışığı doğdu.

Bu arazisinin modern bir alış merkezi olarak değerlendirilmesi için bu güne kadar çok defa ihaleye çıkan, ancak konulan ağır şartlar nedeniyle  ekonomik bulunmadığından dolayı talip çıkmayan bu arazi bir önceki ihale şartları revize edilerek, tekrar ihaleye çıkarıldı.

Yap işlet devret modelini içeren son ihale şartnamesinde 3 yılı inşaat olmak üzere 30 yıl olan ihalede süre 49 yıla çıkarıldı.Süre 3 yılı inşaat, 24 yılı amorti ve 22 yılı kar  etme süresi olarak hesaplandı.

 Arazi kira bedelinde de indirimler yapıldı.102 milyon 656 milyon 072 Tl tutarındaki alış veriş merkezinin ihalesi 26 Kasım 2021 tarihinde Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirilecek.

Anahtar Kelimeler:
SiirtIhaleIşhanı26 KASIM
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.