Bu haber kez okundu.

“Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapma” Suçundan Aranan (3) Şahıs Yakalandı
banner229

Siirt il Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan yapılan kontroller neticesinde; (955) şahıs, (254) araç, (24) metruk bina, kontrolü yapılarak, “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapma” suçundan aranan (3) şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamad,Emniyet, asayiş ile kamu güvenliğinin sağlanması, uyuşturucu imal ve ticareti ile kullanımı suçlarının işlenmesine engel olunması maksadıyla, Siirt il Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan, uyuşturucu kullanımının yoğun olabileceği ve suç odağı haline geldiği değerlendirilen metruk binalar ile yapımı devam eden/tamamlanamayan inşaatlar ve köprü altlarının bulunduğu bölgelerde, “UYUŞTURUCU UYGULAMASI” icra edilmiştir.

Bu kapsamda; metruk binalarda, yapımı devam eden ve tamamlanamayan inşaat alanlarında, köprü altlarında uyuşturucu madde satıcısı ve kullanıcılarına yönelik kontroller şeklinde faaliyet icra edilmiştir.

Yapılan kontroller neticesinde; (955) şahıs, (254) araç, (24) metruk bina, kontrolü yapılmış olup, “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapma” suçundan aranan (3) şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.