Bu haber kez okundu.

Uyuşturucu Ticareti Yapan İki Kişi Tutuklandı
banner229

Eruh Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında; “Suç İşlemek Amacı İle Örgüt Kurmak” suretiyle “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yapmak ve “Esrar Elde Etmek Amacıyla Kenevir Ekimi Yapmak suçlarını işlediği değerlendirilen A.K., S.K., M.S.K. ve O.K. isimli (4) şüphelinden S.K. ve O.K. isimli (2) şüpheli tutuklandı.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; Siirt İl J.K.lığı KOM Şb.Md.lüğü ekiplerince, Terör ve Organize Suç Örgütlerinin Finans kaynaklarının kurutulması, Siirt ilinde uyuşturucu madde üretimi, ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik olarak yapılan çalışmalar sonucu Eruh Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında; “Suç İşlemek Amacı İle Örgüt Kurmak” suretiyle “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yapmak ve “Esrar Elde Etmek Amacıyla Kenevir Ekimi Yapmak suçlarını işlediği değerlendirilen A.K., S.K., M.S.K. ve O.K. isimli (4) şüpheli 04.10.2019 günü hazırlık soruşturmasının tamamlanmasına müteakip Eruh C.Başsavcılığına sevk edilmiştir.

2. Şüphelilerin Eruh C. Başsavcılığı ve Eruh Sulh Ceza Hakimliğince yapılan sorguları sonucu S.K. ve O.K. isimli (2) şüpheli tutuklanarak Siirt E Tipi Ceza ve Tutuk Evine sevk edilmiş, A.K. ve M.S.K. isimli (2) şüpheli ise adli kontrol kararı ile serbest bırakılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.