Bu haber kez okundu.

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Gözaltına Alındı
banner229

Siirt'in Kurtalan ilçesinde, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 3 kişi gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre,Siirt İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince Siirt il genelinde Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile Kullanımının Önlenmesi maksadıyla yapılan istihbarı çalışmalar kapsamında; Kurtalan ilçesinde ikamet etmekte olan bazı şahısların haksız kazanç elde etmek maksadıyla Batman ilinden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Kurtalan ilçesi merkezinde içici konumundaki şahıslara satacakları bilgisi alınmıştır.

KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince Kurtalan Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde 02-05 Temmuz 2020 tarihlerinde icra edilen operasyonlarda, (3) şüpheli ile birlikte yaklaşık (200) Gram Esrar Maddesi ve (5) Gram Metamfetamin Maddesi ele geçirilmiş olup, şüpheliler hakkında soruşturma işlemlerine başlanılmıştır.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.