Bu haber kez okundu.

Üretmiş Olduğumuz Tüm Ürünlerimizin Arkasındayız
banner229

Kayra Gıda İnş. Ürn. Taş. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Tarım ve Orman Bakanlığının 17.04.2020 Tarihli açıklamasına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Kayra Gıda İnş. Ürn. Taş. San. Ve Tic. Ltd. Şti. yapılan yazılı açıklamada, Yaklaşık 30 yıldan bu yana faaliyet gösterdiğimiz gıda sektöründe ilk günden beri sağlık ve hijyen konusunu birinci planda tutarak ve bu konudaki hassasiyetimizi ilk günkü heyecanımızı kaybetmeden sürdürerek tüketicilerimize hizmet vermekteyiz. Tüketicilerimizin bize olan güveni ve teveccühü her zaman için en büyük motivasyon kaynağımız olmuştur.

Bize güvenen siz değerli tüketicilerimizin bizlere olan güvenini hiçbir zaman sarsmayacağımızı, sağlık ve hijyen konusundaki hassasiyetimizi tereddütsüz olarak sürdürmeye devam edeceğimizi taahhüt eder, oluşturulan bu algı ve süreç hakkında tüm yasal haklarımızı kullanacağımızı ve sürecin takipçisi olacağımızı tüm kamuoyuna saygı ile sunarız.

Belirtmek isteriz ki dileyen tüketicimiz, bölgemizde yüzlerce noktada satışı yapılan ürünlerimizden alıp Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından akredite olmuş laboratuvardan analiz ve test yapılmasını talep edebilir. Söz konusu test masrafları tarafımızca karşılanacaktır. Ayrıca tüm tüketicilerimizi diledikleri zaman diliminde üretim tesislerimizi bizzat ziyaret etmeye davet ediyoruz.

Tarım ve Orman Bakanlığının 17.04.2020 Tarihli açıklamasına ilişkin detaylı basın bültenimize, rutin olarak yapılan laboratuvar test sonuçlarına ve ilgili diğer belgelere web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kayra Gıda İnş. Ürn. Taş. San. Ve Tic. Ltd. Şti.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 4 yıl önce

insan oğlu güvenmemek azım

Avatar
Mustafa erenler 4 yıl önce

Markete düşen bu açıklamadan sonra Tarım bakanlığının açıklaması şayet yanlış ve haksızsa Bakanlığın temsilcisi olarak siirt müdürlüğünün bu açıklama gibi açıklama yapmasını sağlamak gerekir yoksa bu paylaşımın kıymeti olmaz

Avatar
Ali akın 4 yıl önce

En erken tahlil 2018 yılında. Daha sonraki tahlilleride paylaşsalar.

Misafir Avatar
Ahmet Dündar 4 yıl önce @Ali akın

@Ali akın Biz ne zaman doğruya doğru, yanlışa yanlış demedik o zaman kaybettik. Tarım Bakanlığı tağşiş yapıldığını tespit etmiş, bu bilimsel bir analiz raporu. Sizin bu rapora vereceğiniz cevap yine bilimsel bir açıklama ile olur. Yani karşı rapor sunarsınız, aynı parti üründen bir numune daha alınmasını sağlarsınız vs. Ama lütfen kalkıp da "ben böyle hissediyorum, bunu yapmazlar " gibi ifadelerle 'şu an için geçerli olan" tespit hakkında hisleriniz ile karar vermeyin! Ayrıca yayımlanan belgelerin hepsi eski tarihli, yani Ali AKIN isimli yorumcunun dediği gibi yenisini yayımlasınlar biz de o zaman hemşehrimizin arkasında dimdik duralım. Son olarak bir parti üründe problem var diye 40 yıllık esnafları harcamamak gerekir, olabilir yapılmıştır bir hata. Bu olay inşaAllah düzelmelerine vesile olur. Diğer üreticilerimize de bir uyarı olur. Denetimlerin merdiven altı üretim yapan yerlere de yapılması gerekir!

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ahmet Dündar 4 yıl önce

Biz ne zaman doğruya doğru, yanlışa yanlış demedik o zaman kaybettik. Tarım Bakanlığı tağşiş yapıldığını tespit etmiş, bu bilimsel bir analiz raporu. Sizin bu rapora vereceğiniz cevap yine bilimsel bir açıklama ile olur. Yani karşı rapor sunarsınız, aynı parti üründen bir numune daha alınmasını sağlarsınız vs. Ama lütfen kalkıp da "ben böyle hissediyorum, bunu yapmazlar " gibi ifadelerle 'şu an için geçerli olan" tespit hakkında hisleriniz ile karar vermeyin! Ayrıca yayımlanan belgelerin hepsi eski tarihli, yani Ali AKIN isimli yorumcunun dediği gibi yenisini yayımlasınlar biz de o zaman hemşehrimizin arkasında dimdik duralım. Son olarak bir parti üründe problem var diye 40 yıllık esnafları harcamamak gerekir, olabilir yapılmıştır bir hata. Bu olay inşaAllah düzelmelerine vesile olur. Diğer üreticilerimize de bir uyarı olur. Denetimlerin merdiven altı üretim yapan yerlere de yapılması gerekir!

Avatar
Özcan Dirikolu 4 yıl önce

Ben şahsen KAYRA ailesinin (murat market) böyle şeylere tenezzül edeceğine ihtimal vermiyorum.Memleketimizin markasına sahip çıkalım.Emek var,emeğe saygı göstermek lazım.

Avatar
Özcan Dirikolu 4 yıl önce

Ben şahsen KAYRA ailesi (murat market) böyle şeylere tenezzül edeceğine ihtimal vermiyorum.Memleketimizin markası sahip çıkmak lazım.Emeğe saygı.

Avatar
FARUK DİRİKOLU 4 yıl önce

Siirt her zaman meyva veren ağacı taslamıştır.Yoksa ulusal markalar satilmıyor diye karteller büyük balık kuçuk balığı yutar misali camur atakım izi kalsın.
Değerli Murat market sahip ve yonecileri ve calışanlarinin ozverili calısmaları kalite ve hijyen hassasiyetleri hizmet asklari musteri odakli samimi ve samimiyetleri takdire şayandır.
Kendilerine memleketimize yaptiklari yapacaklari hizmetler ALLAH razı olsun duamla tesekur ederim.

Avatar
Pilot 4 yıl önce

Biz ailecek10yíldır severekyiyoruz ve yemeyede devam edecez kalitelihizmetleri için teşekkür ederim