Bu haber kez okundu.

Uluslararası El-Cezeri İnovasyon ve Proje Pazarı (UCIP)  20 Haziran'da Düzenlenecek
banner229

Ebû’l İz İsmail İbni Rezzaz El Cezerî ‘ nin “Uygulamaya dönüştürülemeyen her teknik ilmin doğru ile yanlış arasında muallakta kaldığını gördüm." fikrinden esinlenerek Siirt Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Cezeri Lab ekibi, SİÜ-KÜSİMER ve Simsoft sponsorluğunda proje yarışması düzenlenecek.

Bu yıl 4. sü düzenlenecek Uluslararası El-Cezeri İnovasyon ve Proje Pazarı (UCIP)  20 Haziran 2019 Perşembe Günü saat 09.00’da Siirt Üniversitesi Kezer Yerleşkesi Mühendislik Fakültesi’nde gerçekleştirilecek.

UCIP etkinliğinin Yapay Zekâ Uygulamaları, Gömülü Sistemler Ve Robotik, Mobil Uygulamalar Ve Oyun Teknolojiler, Sanal Ve Artırılmış Gerçeklik Uygulamaları, El-Cezeri'nin tasarımlarının günümüz teknolojilerine uyarlanması temalarından oluşmaktadır.

Başarılı proje sahiplerine çeşitli ödüllerin verileceği etkinlikte bu temalar çerçevesinde projesi olan Türkiye’deki ve yurtdışındaki tüm üniversitelerden öğrenciler, akademisyenler ve inovasyon ile uğraşan herkes katılabilir.

Katılım koşulları, değerlendirme ölçütleri ve etkinlikle ilgili daha detaylı bilgi için uci.siirt.edu.tr web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.