Bu haber kez okundu.

ULTRASLAN, ÜNİVERSİTEDE ÜYE KAYITLARI YAPTI
banner229
Ultraslanlar Siirt il temsilciliği daha çok insanı sarı kırmızılı renklerine bağlamak için aralıksız bir şekilde çalışıyor.
Zaman kentin değişik semtlerinde okullarda ve üniversitede kurdukları stantlar da üye sayısını arttırmaya çalışan ultra aslanlar yöneticilerinden İbrahim Çakır, sporu ve futbolu sevdirmeyi ve üyeler arasında birlik beraberlik ve kaynaşmayı sağlamaya çalıştıklarını söyledi.
Çakır, UltrAslan UNI SİİRT olarak Amacımız taraftarımızı aynı çatı altında toplayarak üniversite öğrencilerinin taraftar grupları hakkında var olan önyargılı yaklaşımı ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Üniversite de bulunan gençlere yönelik faaliyetler yapmak ve topluma faydalı olmak için çeşitli etkinlikler yapmak olduğunu belirtti.
Çakır üye olanlara GS ürünlerinde ve maçlarda çeşitli avantajlar sağlandığını sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler:
SiirtüniversiteUltrAslan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.