Bu haber kez okundu.

ULTRASLAN TARAFTAR GURUBU YARDIM YAPMAYA DEVAM EDİYOR
banner229
İlimizde birçok köy okuluna yardım yapan Siirt ultrAslan taraftar grubu,Eruh ilçemize bağlı Bozatlı Köyü İlkokulu öğrencilerine giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.
Galatasaray’ın bağımsız taraftar grubu UltrAslan tarafından, Eruh ilçesine bağlı Bozatlı köy okullarındaki öğrencilere atkı, ayakkabı ve kırtasiye yardımında bulundular.
Yardım destekleri için özellikle ihtiyaç sahibi köy okullarını seçtiklerini belirten ultrAslan taraftar grubu Başkanı Mesut Karanfil eğitime destek kampanyası kapsamında Eruh ilçesine bağlı Bozatlı köy ilkokuluna gelip köy okuldaki öğrencilere atkı, ayakkabı, kırtasiye ve okul malzemeleri yardımları yaptıklarını söyledi.
İlimizde çok sayıda ihtiyaç sahibi köy okullarına yardım yaptıklarını ifade eden Karanfil “ilimizde bulunan köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaşmanın mutluluğu içindeyiz. Buna öncülük yapan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Yardım dağıtımında çocukların Galatasaray'ı gördüklerinde çok sevindiklerini ifade eden UltrAslan Siirt Koordinatörü Mesut Karanfil, "UltrAslan dünyanın en büyük taraftar gruplarından biridir. Bunu yaptığımız yardımlar ile herkese gösterdik. Öğrencilere malzeme dağıtımı yaparken çok sevindiler tek tek teşekkür ettiler. Bizde çok mutlu olduk" dedi.
Bozatlı İlköğretim okulu öğretmenleri, öğrencilere yapılan yardımdan dolayı ultrAslan taraftar grubuna teşekkür etti.
Yardımları alan öğrenciler mutlulukları yüzlerinden okunurken, öğrenciler UltrAslan üyelerine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.