Bu haber kez okundu.

ULTRASLAN TARAFTAR GRUBUNDAN KÖY OKULUNA YARDIM
banner229
Galatasaray’ın bağımsız taraftar grubu UltrAslan tarafından, Siirt il merkezi ve Kurtalan ilçesine bağlı Toytepe köy okullarındaki öğrencilere giyecek, ayakkabı, kırtasiye ve okul ihtiyaçları yardımları yaptı.
İlimizde birçok köy okuluna yardım yapan Siirt ultrAslan taraftar grubu, Kurtalan ilçemize bağlı Toytepe Köyü İlkokulu öğrencilerine yardım yaptı.
Yardım destekleri için özellikle ihtiyaç sahibi köy okullarını seçtiklerini belirten ultrAslan taraftar grubu Başkanı Mesut Karanfil eğitime destek kampanyası kapsamında Kurtalan ilçemize bağlı Toytepe ilkokuluna gelip köy okuldaki öğrencilere giyecek, ayakkabı, kırtasiye ve okul malzemeleri yardımları yaptıklarını söyledi.
İlimizde çok sayıda ihtiyaç sahibi köy okullarına yardım yaptıklarını ifade eden Karanfil “ilimizde bulunan köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaşmanın mutluluğu içindeyiz. Buna öncülük yapan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
UltrAslan taraftar grubu başkanı Mesut Karanfil,önümüzdeki günlerde buna benzer yardım kampanyalarının devam edeceğini belirtti.
Toytepe İlköğretim okulu öğretmenleri, öğrencilere yapılan yardımdan dolayı ultrAslan taraftar grubuna teşekkür ettiler. Sevinçlerini öğretmenleriyle paylaşan öğrenciler ise ultrAslan taraftar grubuna teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.