Bu haber kez okundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Valiliğimizi Ziyaret Etti
banner229

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Valiliğimizi ziyaret etti.

Bakan İsmailoğlu, Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve protokol üyeleri tarafından Valilik önünde karşılandı. Karşılamanın ardından Bakan Kara İsmailoğlu Valilik Şeref Defterini imzaladı.

Valilik makamına geçen Bakan Karaismailoğlu, Vali Hacıbektaşoğlu’ndan bilgi aldı. Bakan Karaismailoğlu, Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’na hayırlı olsun dileğinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Hacıbektaşoğlu ziyaret anısına Bakan Karaismailoğlu’na Türk bayrağı işlemeli bir Siirt Tiftik Battaniyesi takdim etti. Valilik ziyaretlerini tamamlayan Bakan Karaismailoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Siirt/Pervari/Şirvan Karayolunda incelemelerde bulundu.

Valilik ziyaretinde Bakan Karaismailoğlu’na  AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti İl Başkanı Ekrem Olğaç ve diğer yetkililer eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.