Bu haber kez okundu.

ÜCRETSİZ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME  HAZIRLIK KURS KAYITLARI 1 EYLÜL’DE BAŞLIYOR
banner229
Halk Eğitim Merkezi tarafından okullarda açılacak ücretsiz Destekleme ve Yetiştirme hazırlık kursları için kayıtları 1 Eylülde başlıyor.
Siirt Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Destekleme ve Yetiştirme Sınavlarına hazırlık amacı ile lise mezunlarına yönelik eşit ağırlık, sayısal ve sözel olmak üzere üç alanda destekleyici kursları açmak üzere çalışmalarına başladı.
İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, yaptığı açıklamada, bu kursların öğrencilere faydalı olacağına inancının tam olduğunu ve öğrencilerin başarılı olması için tüm imkanların kullanılacağını belirtti.
Siirt Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Saraç Batur ise, ücretsiz olarak açılacak kurslara tüm öğrencilerin katılabileceğini ve öğrencilerin başarılı olması için ellerinden gelen her şeyin yapılacağını kaydetti.
Başvurular 15 Eylül 2015 tarihine kadar Siirt Halk eğitim Merkezi Müdürlüğünde devam edeceği, 1 Ekimde başlayacak kurslarda yapılan planlamaya göre ilk etapta 4 okulda 40 derslikte eğitim verileceği ve talep olması halinde okul ve derslik sayısının artırılacağı kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.