Bu haber kez okundu.

Uçak Seferlerinin İptal Edilmesi Vatandaşları Bıktırdı
banner229

Siirt Havalimanı ile Ankara Esenboğa ile İstanbul yeni Havalimanı arasında haftanın belirli günlerinde yapılan tarifeli uçak seferlerinin hava durumu bahane edilerek sık sık iptal edilmesi vatandaşları bıktırdı.

Özellikle kış aylarında sefer iptallerinin çok sık olduğunu belirten vatandaşlar bu duruma son verilmesi için bir önce gereken çalışmaların yapılmasını istiyorlar. Sefer iptalleri nedeniyle Siirt uçağına binmek istemediklerini belirten vatandaşlar “ Bu duruma artık bir son verilmelidir. Bu sefer iptalleri nedeniyle Siirt uçağıyla seyahat etmek istemiyoruz. Bu duruma bir an önce son verilmesi için harekete geçilmelidir.” Şeklinde görüş belirtiyorlar.

Bazı vatandaşlarda havalimanlarında uçak seferlerini gösteren elektronik bilboardların fotoğraflarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaşarak onca sefer arasında yalnızca Siirt seferinin iptal edilmesine duydukları tepkileri dile getiriyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.