Bu haber kez okundu.

UÇAK SEFER SAYILARI ARTIYOR
banner229
Borajet 24 Ekim ‘den itibaren her gün Ankara ve İstanbul seferlerine başlayacak.
Siirt-İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanına haftada 5 gün olan direkt uçuşlar, 24 Ekim’den itibaren uygulanacak kış tarifesiyle haftada 7 güne çıkarılacağı bildirildi.
Borajet Siirt yetkilisi Turan Savga yaptığı açıklamada, daha önce 3 gün olan Ankara ve 5 gün olan İstanbul seferlerinin 24 Ekim’de başlayacak olan kış tarifesiyle beraber haftanın her günü Ankara ve İstanbul seferlerinin başlayacağını söyledi.
Savga, Siirtlilerin uçaklarına sahip çıkmasıyla birlikte uçak sefer sayısının artırıldığını belirterek, uçaklarına sahip çıkan Siirt halkına teşekkür etti.
Turan Savga 24 Ekim’de başlayacak olan uçak seferlerinin saatleri ise İstanbul’dan 09.00’da, Siirt’ten ise 11.30’da, Ankara’dan 10.30, Siirt’ten 12. 00’de uçakların kalkacağını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtIstanbulAnkaraBORAJET
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haktan 9 yıl önce

hayırlı olsun, hayat standartları yükselmiş, millet uçakla seyahat etmeye başlamış.

Avatar
yaşar 9 yıl önce

sayın bora yetkilisi siirtliler uçağına sahip çıkıyor, bora jet firması da uçakların üzerinde il ve ilçelerin ismi yazılıyor, neden uçakların siirt ismi yazılı yazılmıyor.