Bu haber kez okundu.

Tutulmaz ve Ekinci Ailesinin Mutlu Günü
banner229

Eski Valilerimizden Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile Fatma Tutulmaz çiftinin oğlu Hüseyin Emre Tutulmaz, iş insanı Siirtli hemşehrimiz Servet Ekinci ‘nin  kızı Ferice Ekinci  ile Ankara’da görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Genç çiftin nikâh şahitliklerini Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri, Ankara Valisi Vasip Şahin ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç yaptı.

Düğüne,Siirt'ten,Zonguldak’tan ,Ankara'dan siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından çok sayıda davetli katılım göstererek, ailelerin mutluluklarına ortak oldular.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören sosyal medya hesabından yaptığı kutlamada; Kıymetli iş insanı,değerli kardeşim Servet Ekinci ‘nin  kızı Ferice ile değerli Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz’ın oğlu Hüseyin Tutulmaz’ın düğün törenlerine katılıp mutluluklarını paylaştık. 

Bu birlikteliğin her iki aile adına hayırlı olmasını temenni ediyor, genç çiftimize mutluluklar diliyorum.

Medya Siirt ailesi olarak Genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, Tutulmaz ve Ekinci ailelerini de kutluyoruz.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.