Bu haber kez okundu.

Tutulmaz ve Ekinci Ailesinin Düğüne Katılan Oktay Oktay Davetlileri Coşturdu
banner229

Oktay Oktay, Ankara’da Ferice ve Hüseyin Emre çiftinin düğününe katılarak, söylediği şarkılarla davetlileri coşturdu.

Eski Siirt Valimiz Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve Fatma Tutulmaz’ın oğulları Hüseyin Emre ile Yeter- Servet Ekinci’nin kızları Ferice Ekincin’nin düğün merasimlerine katılan Siirtli ses sanatçımız Oktay Oktay davetlileri coşturdu.

Ankara-Çankaya’da Ataköşk Otel’de yapılan düğün ve nikâh merasiminde sahne alan Oktay Oktay bir birinden güzel parçalarla daevetlileri coştururken Vali Mustafa Tutulmaz kendisine teşekkür ederek, Devrek Bastonu armağan etti.

Gece geç vakitlere kadar süren düğünün en güzel tarafı da,  Oktay Oktay’ın söylediği arapça ve türkçe şarkılara salonda bulunan davetlilerin eşlik etmesi ve halay çekmesi oldu.

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altunok'un kıydığı nikâhta; Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu Üyesi, TBMM eski Başkanı, Zonguldak eski Milletvekili Köksal Toptan, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ve AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç nikah şahitleri arasında yer aldığı düğün ve nikâh merasiminin ardından sahne alan Oktay Oktay davetlilerden tam not aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.