Bu haber kez okundu.

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Heyeti, Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nu Makamında Ziyaret Etti
banner229

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak ve ‘İnsan Hakları İstişare Kurulu Toplantısı gerçekleştirmek amacıyla Siirt’te gelen Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) heyeti, Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu ikinci başkanı Alişan Tiryaki, insan hakları kurullarının çalışmalarına yönelik yapılan faaliyetler ile ilgili Vali Hacıbektaşoğlu ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hacıbektaşoğlu, TİHEK 2. Başkanı Tiryaki ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 2. Başkan Tiryaki de misafirperverliğinden dolayı Vali Hacıbektaşoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Vali Hacıbektaşoğlu, ziyaret anısına Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu ikinci başkanı Alişan Tiryaki’ye şanlı Türk bayrağı işlemeli bir tiftik battaniyesi hediye etti.

Ziyarette; Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu kurul üyeleri, Muhammet Ecevit Carti, Saffet Balın, Dr. Burhan Erkuş, İsmail Ayaz, Ünal Sade, Harun Mertoğlu ve Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkan Yardımcısı Yılmaz Bölükbaşı katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.