Bu haber kez okundu.

Türkiye'de Bir İlk Olan  Konsol Viyadüklü Asma Köprü Hizmete Giriyor
banner229

TÜRKİYE'DE BİR İLK OLACAK KONSOL VİYADÜKLÜ ASMA KÖPRÜ HİZMETE GİRİYOR

Beğendik Beldesinde devam eden yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulunan Belde Belediye Başkanı Özdemir, “Van Karayolları 11 Bölge Müdürlüğünce yapımına başlanan, Kutu kesitli, ard germeli, dengeli konsol Viyadüklü asma Köprü’nün tamamlanarak, nisan ya da mayıs ayında açılışının yapılması planlanmaktadır.” dedi.

Konsol köprünün Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni Doğu Anadolu Bölgesi'ne bağlayacağını kaydeden Özdemir: Siirt ili, Pervari ilçesi, Beğendik belde sınırları içinde inşa edilen köprü 450 metre uzunluğunda, 165 metre yüksekliğinde olup, orta açıklıkta 210 metre ile şu anda Türkiye'nin en büyük orta açıklı köprüsü olacak.” diyerek sözlerini tamamladı.

Beğendik Belde Belediye Başkanı Gürgin Özdemir: “Gençlerimizi spor tesisleriyle buluşturmaya devam ediyoruz.”

Beğendik Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı halı saha tamamlanarak hizmete girdi.

Beğendik Belediye Başkanı Gürgin Özdemir, kapalı halı saha projesinde son aşamaya gelindiğini ve sahanın üzerinin branda ile kapatılarak zeminin suni çim halı ile kaplandığını söyledi.

Gençlerimizi, vatandaşlarımızı spor tesisleriyle buluşturmaya devam edeceklerini belirten Özdemir, ”Beldemizin gelişimi yolunda alt yapı yatırımları yanı sıra vatandaşlarımızın sosyal, sportif ve kültürel aktivitelerde bulunabilecekleri alanları hayata geçiriyoruz.

Gençlerimizin belediyemizden istediği spor tesislerinden biri kapalı halı sahaydı. Birçok il ve ilçede bile bulunmayan modern bir halı saha projesini beldemize kazandırdık. Böylece beldenin yazın sıcaktan kışın soğuktan etkilenmeden her vakit spor yapılabilecek bir tesise kavuştuğunu söyledi.

Özdemir, “Beldede oluşturulan spor kompleksi ve dinlence alanları içerisinde Spor Toto teşkilatının destekleri ile tam teşekküllü bir basketbol ve voleybol sahası ile mini futbol sahasının da hizmete açıldığını, ayrıca 8 bin metre kara alanda yapımı daha önce tamamlanan mesire alanında 16 adet kamelya ve 400 fidan ağacının dikilerek, belde halkının hizmetine sunduklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.