Bu haber kez okundu.

Türkiye'de Bir İlk Olacak Konsol Viyadüklü Asma Köprü Beğendik Beldesinde Yapılıyor
banner229

Vali Ali Fuat Atik, incelemelerine Beğendik Beldesinde yapım inşaatı devam eden Beğendik Asma Köprüsü inşaat alanında denetim ve incelemelerde bulundu.

Vali Atik, ‘Pervari İlçesinin, Şırnak, Van ve Bitlis illerine sınır olduğunu önemli bir jeopolitik konuma sahip olduğunu belirterek, Güneydoğuyu doğuanadoluya bağlayacak ve Siirt’i Pervari ilçemiz üzerinden Hizan-Bitlis iline bağlayan yolun büyük bir kesiminin tamamlandığını, Beğendik beldesinde yapımı devam eden 450 metre uzunluğunda, 150 metre yüksekliğinde kutu kesitli, ard germeli, dengeli konsol Viyadüklü asma köprü çalışmalarının hızla devam ettiğini,  şuan itibariyle iki yüz kişinin çalıştığı köprünün 2018 yılı sonunda tamamlanarak hizmete girmesinin hedeflendiğini’ belitti.

Vali Atik, ‘bir taraftan terör örgütleriyle kararlılıkla mücadele devam ederken, bir taraftan da devletimiz, halkımızın refah ve yaşam koşullarını yükseltmek amacıyla yatırımlara devam etmektedir.’ dedi.

Beğendik Asma Köprüde incelemelerini tamamlayan Vali Atik daha sonra Beğendik Belde Belediyesini ziyaret etti.Belediye Başkanı Hakan Şeker’den Beldede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Beğendik Jandarma Karakol komutanlığını ziyaret eden Vali Atik, Beldenin güvenlik ve asayişi ile ilgili gerçekleştirdiği toplantının ardından, Siirt’te döndü.

Vali Atik’in Beğendik Belde ziyaret programına; Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halidun Eren, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.