Bu haber kez okundu.

Türkiye Belediyeler Birliğinden, Kayabağlar Belediyesine Hibe İtfaiye Aracı
banner229

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Siirt’in Kurtalan ilçesine bağlı Kayabağlar beldesine itfaiye aracı hibe edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kurtalan Kaymakamı ve Kayabağlar Belediye Başkan Vekili Musa Üçgül, alınan itfaiye aracının sadece Kayabağlara değil çevre belde ve köylere de hizmet vereceğini aktararak, “Beldemizin itfaiye aracına ciddi anlamda ihtiyaç vardı. İtfaiye aracı ile ilgili ciddi sıkıntıları bulunan Kayabağlar Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından 6 ton su kapasiteli, 250 litre köpük deposu olan araziye uyumlu Ford 1832 marka aracı belediyemize hibe eden,Türkiye Belediyeler Birliğine teşekkür ediyorum ‘’Dedi.

Belediye Başkan Vekili Musa Üçgül, Kayabağlar için desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Milletvekili Prof Dr. Yasin Aktay’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.