Bu haber kez okundu.

Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık, Depremin İlk Gününden İtibaren Sahadayız
banner229

Türk Kızılay,6 Şubat’ta son yüzyılın en büyük deprem felaketlerinden biri olarak gösterilen Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen 11 ilde vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Depremzedeler için tüm imkanlarını seferber eden Türk Kızılay vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık, Depremin ilk gününden bu yana Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep ve son olarak ekip başkanı olarak Adıyaman'da depremzedelerle birlikte oldu.

AFAD ve Türk Kızılay tarafından kurulan çadırlara yerleştirilen depremzedeleri ziyaret eden Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık,çadırlarda konaklayan vatandaşların tek tek kapısını çalarak Kızılay olarak her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

Yener Tanık, son bir haftadır ekip Başkanı olarak 100 profesyonel ekip ile 300 gönüllüyle ve 50 araçla günlük 300 bin depremzedeye beslenme hizmeti verdiklerini söyledi.

Tanık, 14 personelle psiko sosyal etkinlikler yaptıklarını, Kızılay olarak tüm deprem illerinde herşey normale dönünceye kadar sahada olacaklaını ve vatandaşların yanında olacaklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şefik 1 yıl önce

O hep sahalarda nerde paylaşım olacaksa orada yorulmak nedir bilmez iyikide böyle resimleri bolca paylaşıyor yoksa kimin haberi olacaktı çalışmaardan resimleri çeken arkadaşınında hakkını yemeyelim güzel kareler yakalıyor onunda hakkını yemesinler sizinde

Avatar
kemal cantürk 1 yıl önce

Sosyal medyada ne kadar paylaşım yaparsak o kadar başarılı sayılıyoruz bol bol resim paylaşacaksak o zamanda her kongrede her açılışta her toplumsal faaliyette olmak gerekir oysa bir çok alanda öyle gizli kahramanlar varki hiç sosyal medyada görünmez önemli olan niyettir