Bu haber kez okundu.

Türk İş İşçi Sendikaları Konfederasyon Siirt İl Temsilcisi Fahrettin Nazlıer’in Ramazan Bayramı Mesajı
banner229

Türk İş İşçi Sendikaları Konfederasyon Siirt İl Temsilcisi Fahrettin Nazlıer, Ramazan Bayramı Mesajı yayımladı. 

Nazlıer mesajında; "Dünya genelinde insan hayatını derinden etkileyen, alışılageldik yaşama ve çalışma koşullarına ciddi kısıtlamalar getiren korona salgını nedeniyle alışık olmadığımız bir Ramazan ayı yaşadık ve yine alışık olmadığımız bir bayram yaşıyoruz.

Hemen hemen bütün ülkelerde çalışma yaşamına olumsuz etkilerinin yanında dini hayatı da kısıtlayan korona salgını nedeniyle ibadethaneler ve ibadet etmek isteyenler mahzun ve mahrum kaldılar. Çalışan, üreten, alın teri döken on binlerce vatandaşımız da benzer mahrumiyeti ve mahzunluğu yaşadı.

Gerçeği ifade edecek olursak bu olumsuzlukları/sıkıntıları seksen üç milyon tek yürek olarak hissettik ve aziz milletimizin en güzel vasıflarından biri olan “yardımlaşma ve dayanışma” ile en aza indirmeyi başardık.

Salgın sürecini yöneten kamu görevlileri, bilim kurulu üyeleri, sağlık çalışanlarının kararları/gayretleri ile alınan kararlara büyük ölçüde riayet eden halkımızın duyarlılığı sayesinde olabilecek en makul sürede normalleşmeye başlamamız,

Bayram sevincimize ayrı bir sevinç katmıştır. Bu vesileyle TÜRK-İŞ İl temsilcisi olarak salgınla mücadelede emeği geçenlere en samimi şükranlarımı sunuyorum. Başta SİİRT’li Hemşehrilerimizin ülkemizin  ve  tüm Müslüman aleminin  Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum."

TÜRK İŞ İŞÇİ SENDİKALARI KONFEDERASYON

SİİRT İL TEMSİLCİSİ FAHRETTİN NAZLIER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 4 yıl önce

Sizin ve emekçi camianızın bayramı mübarek olsun

Avatar
z.genç 4 yıl önce

hayırlı bayramlar dilerim başkanım

Avatar
kerim badem 4 yıl önce

hayırlı bayramlar