Bu haber kez okundu.

TÜRK-İŞ Basın Açıklamasında Bulundu
banner229

İşçi Sendikaları Konfederasyonu TÜRK-İŞ, Siirt İl Özel İdaresi Binası önünde basın açıklamasında bulundu.

Salgın, geçim sıkıntısı, işsizlik, doğal afetlerle baş eden işçilerin ve emekçilerin zor günler geçirdiğini bu kapsamda TBMM’ye sunulan torba yasası ila alakalı açıklama yapmak zorunda kaldıklarını belirten TÜRK-İŞ Sendikası Siirt Şubesi Başkanı Fahrettin Nazlıer, “On gün önce açıklamamızı sonlandırırken ne demiştik, bu düzenlemeye karşı yanıtımız mücadele olacaktır demiştik ve dediğimiz mücadelemizi büyütüyoruz” dedi.

TBMM sunulan İstihdam paketi ile alakalı açıklamada bulunan TÜRK-İŞ Siirt Şubesi Başkanı Nazlıer; “Adına istihdam paketi dedikleri esnekleştirme, kuralsızlaştırma, güvensizleştirme yani kısacası köleleştirme paketine karşı sesimizi bugün daha güçlü bir şekilde yükseltiyoruz.

Bu düzenlemeyi TBMM’ye getirenlere, getirilmesine sebep olanlara buradan tekrar sesleniyoruz. Gelin bu yanlıştan vazgeçin, vazgeçin ki arkanızda kötü bir miras bırakmayın, vazgeçin ki emekçiler adlarınızı duyduğunda, yüzlerinizi gördüğünde size saygı göstersin, vazgeçin ki emekçilerin sahip olduğu onlarca dert de dert eklemeyin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.