Bu haber kez okundu.

Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu, Vali Osman Hacıbektaşoğlu’na Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu
banner229

Şırnak Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Hacıbektaşoğlu tarafından karşılanan Tümgeneral Hacıoğlu, Valilik şeref defterini imzaladı.

Valilik makamında, Vali Hacıbektaşoğlu ile bir süre görüşen Tümgeneral Hacıoğlu, Vali Hacıbektaşoğlu’na hayırlı olsun dileğinde bulunarak, yeni görevinde başarı diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hacıbektaşoğlu da Tümgeneral Hacıoğlu’na ve beraberindekilere teşekkür etti.

Ziyaret anısına Vali Hacıbektaşoğlu, şanlı Türk Bayrağı işlemeli Siirt Tiftik Battaniyesini Tümgeneral Hacıoğlu’na hediye etti.

Ziyarette, Siirt İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, İzmir/Bornova Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.