Bu haber kez okundu.

Tüm Eğitim Sen 1. Yıl Dönümünü Kutladı
banner229
Genel Merkezi Siirt'te bulunan Tüm Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası (Tüm Eğitim-Sen) 1. kuruluş yıldönümü kutlandı.
Siirt'te bulunan bir düğün salonunda düzenlenen kutlamalara, sendika yönetimi ve üyeleri ile Siirt'teki eğitim camiası katıldı.
Kutlamalarda konuşma yapan sendika Genel Başkanı Selman Aksu, sendikaların ayrıştırıcı ve bölücü değil bütünleştirici olması gerektiğini söyledi. Aksu konuşmasında şunları ifade etti: "Din, dil ve ırk ayırımı yapmadan herkese ve her kesime eşit olan bir sendikaya ihtiyaç duyulduğu ve tarafımızdan anlaşıldığından herkesi kucaklayan ve kimseyi ötekileştirmeyen bu sendikayı 2014 yılı Nisan ayında kurduk. Sendikanın çatısında her kesimde insanların olduğu, düşüncesi ne olursa olsun bu sendikanın kapısı herkese açıktır. Amacımız bölgemizi ve ülkemizin eğitim kalitesine katkı sunmak olduğu gibi ülkemizin iç barışına da katkıda bulunmak istiyoruz. Kimsenin kimseye paralel gruplaşmaların olmadığı ülkenin birlik ve beraberliğini bütünleştirici misyonuna önem veren bir sendika olmaya devam edeceğiz."
Konuşmanın ardından yerel sanatçılar tarafından Türkçe, Kürtçe ve Arapça seslendirilen parçalar eşliğine sendika üyeleri halaylar çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.