Bu haber kez okundu.

Trafik Ekipleri "Sürücü Seyahat Karnesi" Dağıttı
banner229

Siirt Trafik Şube Müdürlüğü tarafından sürücü ve çocuklara,bayram öncesi trafik kazalarının en aza indirilmesi amacıyla "Sürücü Seyahat Karnesi" dağıtıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri Siirt-Kurtalan yolunda yaptıkları uygulamada, araçlardaki çocukları trafik konusunda bilgilendirerek "Karnemi Dolduruyorum, Trafiğe Güvenle Çıkıyorum" kampanyası çerçevesinde çocuklara "sürücü seyahat karnesi" verdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri araç sürücülerini trafik kuralları konusunda uyararak, yaya önceliği konusunda duyarlı olmalarını istedi ve sürücüler ile araçlardaki çocuklara "Sürücü Seyahat Karnesi" verdi.

Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, "Bayramlar denilince hep aklımıza gelen kavuşmak, buluşmak ve bir arada olmak, dargınlık ve küskünlükler varsa, bunların giderilmesi. Tabi bunun yanında üzücü olan şey aklımıza gelen trafik kazalarıdır. Bizi hep üzen bu trafik kazalarının önüne geçmek için İçişleri Bakanlığımızca başlatılan 'Bu Yolda Hep Birlikteyiz' kampanyası dahilinde burada olduklarını belirttiler.

Ekipler, "Sürücüleri ve seyahat edenleri bilgilendirmek için buradayız. Her şeyden önce gelecek nesillerimiz olan çocuklarımızda trafik bilincini oluşturmak üzere buradayız.

Siirt olarak hepimiz, geleceğimiz için buradayız. Kazalar ve üzüntüler olmasın diye buradayız. Sık sık böyle etkinlikler ve çalışmalar yaparak, farkındalık oluşturarak inşallah güzel sonuçlar alacağız diye buradayız.

Sürücülerden İsmail Karataş, uygulamanın oldukça faydalı olduğunu belirterek, kampanyada emeği olan başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere, Bakanlık çalışanlarına, emniyet ve jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.