Bu haber kez okundu.

Tosun ve Karaca Ailelerin Mutlu Günü
banner229

 Siirt Puan-Tour sahiplerinden Şehrimizin tanınmış ve sevilen İşadamlarından Uğur Tosun’un Devlet Hava Meydanlarında çalışan sevgili oğlu Muhammed Enver Tosun ve Doğan Karaca’nın sevgili kızı Nazlı Karaca görkemli bir düğün ile dünya evine girdiler.

Siirt'te düzenlenen düğün töreniyle dünya evine giren genç çiftin düğünlerinde aile büyükleri, yakınları ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

Düğün törenine, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, Belediye Başkan Yardımcısı Yener Tanık ve çok sayıda davetli katıldı.

Özel bir düğün salonunda gerçekleşen düğün töreninde, mutlu çift davetlilerin alkışları eşliğinde salona girerek misafirleri selamladı.

Siirtli yerel sanatçılar Cengiz Tan, Lütfü Turşak ve İstanbul’dan getirilen Mardinli Sanatçı Hatice Gümüş söyledikleri birbirinden güzel parçalar ile misafirlere unutulmaz bir gece yaşattılar. Muhammed Enver Tosun ve Nazlı Karaca’nı nikâh şahitliğini,İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, Belediye Başkan Yardımcısı Yener Tanık ve Renault Bayii Seyrin Özer yaptı.

Tosun ve Karaca ailelerini kutlar, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

Anahtar Kelimeler:
SiirtDüğünTosunKaraca
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.