Bu haber kez okundu.

TOPLUM LİDERLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISININ İLK ÇALIŞTAYI MUHTARLARLA GERÇEKLEŞTİ
banner229
Siirt Kızılay Şube Başkanlığı tarafından Toplum Liderleri Teşkilatlandırma projesi kapsamında din görevlileri, muhtarlar ve öğretmenlerin içinde bulunduğu bu projenin ilk ayağı muhtarlarla yapıldı.
Siirt Kızılay Şubesinde gerçekleştirilen bilgilendirme çalıştayına Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık ve ilimiz merkez muhtarları katıldı.
Seminerde toplum liderleri ve toplum katılımı, güvenli yaşam ve Türk Kızılayı, afetlerle ilgili terimler, afet yönetimi, depremlerin oluşumu ve bu felaketlere karşı nasıl önlem alınacağı konularında eğitimine katılan muhtarlara Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık tarafından bilgiler verildi.
Eğitimle ilgili açıklamada bulunan Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık, düzenlenen bu programın toplum liderleri aracılığıyla toplumda afetlere karşı hazırlıklı olma ve sosyal sorumluluk bilincini oluşturmak olduğunu belirterek, “Amacımız, toplum liderleri aracılığıyla halkı yaşadıkları bölgedeki afet tehlikeleri ve riskler hakkında bilinçlendirmek ve bu yolla olabilecek afet durumlarında zararı en aza indirmektir” dedi.
Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık, katılımlarından dolayı tüm muhtarlara teşekkür ederken, verimli geçen çalıştay sonunda çekilen toplu fotoğraf ile çalıştay sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.