Bu haber kez okundu.

Tokyay, Kadın Girişimciyi Ziyaret Etti
banner229

İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, Kadın Girişimci Bircan Sobacı’yı işyerinde ziyarette bulunarak başarılar diledi.

Bircan Sobacı, Emniyet Müdürü Tokyay'ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kadın girişimci olarak çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, Kadın girişimcileri desteklediklerini ve istihdama katkı sunan kadın esnafın her zaman yanında olacaklarını belirterek, “Siirtli kadınları ekonomik hayat içinde güçlü kadın modeli olarak görmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Bir süre kadın girişimcilerle sohbet eden Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, Siirt’te kadın girişimcilerin sayısının her geçen gün artmamasının sevindirici olduğunu sözlerine ekledi.

Kadın Girişimcilerin çalışmalarını takdir ettiğini söyleyen Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, kadın girişimcilerin her zaman yanlarında olacaklarını ve destek vermeye hazır olduklarını belirterek, İlimizin doğal tarihi güzelliğinin yanı sıra insanlarının da güzel olduğunu ve Siirt’te görev yapmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.