Bu haber kez okundu.

TOKİ Siirt’te Yapacağı 252 Konutun İnşaatına Başladı
banner229

Türkiye'nin dört bir yanında uygun fiyatlı konut üreten TOKİ Siirt Barış Mahallesinde yapılacak olan 252 konutun inşaat çalışmaları başladı.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Siirt  Barış Mahallesinde  Toki projesinin ihalesi 16 Haziran 2021 tarihinde yapılmıştı. İhalenin ardından ihaleyi alan firma 252 konutun inşaat çalışmalarına başladı.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; TOKİ nezdinde yaptığımız girişimler neticesinde İlimizin konut ihtiyacını karşılamak İçin Eruh ve Kurtalan’dan sonra İl merkezinde yüklenici firma tarafından çalışmalar başlatıldı. Ören, 2+1  192 konut, 3+1 60 olmak üzere,toplamda 252 konut ve 2.katlı iş merkezi ve 3 dükkanlı ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi işinin yapılacağını projenin şehrimize hayırlı olsun dileklerinde bulundu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.