Bu haber kez okundu.

TOBB'dan Siirt’te 16 Derslikli Anadolu Lisesi
banner229
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Siirt’te yaptırılacak olan 16 derslikli Anadolu Lisesi için Vali Mustafa Tutulmaz ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu arasında protokol imzalandı.
Valilik makamında gerçekleştirilen imza törenine, Siirt Valiliği adına Vali Mustafa Tutulmaz ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği adına, Siirt Ticaret Odası Başkanı Güven Kuzu katıldı. Eğitimin önemine vurgu yapan Vali Tutulmaz, TOBB'nin Siirt’te 16 derslikli Lise yapma kararının kendilerini mutlu ettiğini belirterek,”Bu önemli eğitim yatırımının diğer hayırsever işadamlarına örnek olması diliyorum. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin eğitime gösterdikleri duyarlılıklarından ve desteklerinden dolayı, TOBB başkanı ve yönetim kuruluna ve bu güzel eseri ilimize kazandırmasında büyük emekleri olan Siirt Ticaret odası başkanı Güven Kuzu’ya teşekkür ediyorum." dedi.
Siirt Ticaret Odası Başkanı Güven Kuzu ise, eğitim yatırımlarının Siirtimiz için son derece önemli olduğunu ifade ederek,”Siirt‘te yeni bir eğitim kurumunun kazandırılmasında katkı sağlayan TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyor, İlimize ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olsun”dedi.
Protokol kapsamında, Siirt Valiliği tarafından tahsis edilecek olan arsa üzerinde 16 derslikli Anadolu Lisesi binası ve parsel içerisindeki altyapı inşaatı ve finansman kaynakları TOBB tarafından karşılanacak.

Anahtar Kelimeler:
SiirtOKULLiseTOBB
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.