Bu haber kez okundu.

Tiran Tarım Üniversitesi İle Siirt Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü
banner229

Tiran Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Musabelli, Ekonomi ve Tarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Myslym Osmani ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Müdürü Dr. Gentian Mehmeti’nin oluşturduğu heyeti Rektör Prof. Dr. Murat Erman makamında ağırladı.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman ile Tiran Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Musabelli arasında imzalanan protokolle, üniversitelerin karşılıklı öğrenci ve öğretim elemanı değişimi, projeler, seminerler, konferanslar ve atölye uygulamaları gibi akademik çalışmaların yapılması hedeflenmektedir.

İşbirliği protokolünü imzalamasının ardından anlaşmayla ilgili ayrıntıları paylaşan Prof. Dr. Erman; “Siirt Üniversitesi olarak uluslararası üniversite olma yolunda bir adım daha attık. Bu sefer yönümüzü balkanlara çevirdik. 60 yıllık köklü bir geçmişi olan Arnavutluk Tiran Ziraat Üniversitesi ile protokol imzaladık.

Bu sayede akademisyenlerimiz ortak bilimsel çalışmalar, yayınlar yapabilecek ve akademik, sosyal ve kültürel alanlarda ortak faaliyetler düzenleyebileceğiz. Önümüzde günler de bizde Tiran Tarım Üniversitesi’ne iadeyi ziyarette bulunacağız.” dedi.

İmza törenin ardından Rektör Prof. Dr. Murat Erman, Tiran Tarım Üniversitesi heyetine kampüsü gezdirerek üniversitemiz hakkında bilgiler verdi.

Kampüsü turunun ardından heyet Siirt’i gezdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.