Bu haber kez okundu.

Tıp Fakültesinin Kurulacağı Alan İle İlgili Fizibilite Çalışmaları Sürüyor
banner229

limize büyük bir kazanım olan Tıp Fakültemiz için; üniversitemize, ilimize ve bölgemize hizmet edecek en uygun yeri belirleyebilmek adına Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman’ın başkanlığında yapılan fizibilite çalışmaları hızlandırıldı.

Tıp Fakültemiz morfoloji binası ve yeni inşa edilecek olan araştırma hastanesine uygun bir lokasyon bulabilmek için Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman; Ak Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve Siirt Belediye Başkan V. Ceyhun D. Taşkın ile birlikte saha çalışmasında bulundular.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Tıp Fakültesi kurulması konusunda yer arayışının sürdüğünü belirtti.Tıp Fakültesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade eden Ören, şunları kaydetti: "Tıp Fakültesi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Siirtlilere bir hediyesi. Sadece ilimize değil bölgeye de hitap edecek bir hastane kurulması hedefleniyor. Yer arayışlarımız sürüyor. Fakültenin yapılacak istişare ile en uygun yerde yapılması sağlanacak."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan 5 yıl önce

tıp fakültesi için en uygun yer polis okulu çavre yolu civarıdır mem şehir açılır hem trafik rahatlar..

Avatar
mete 5 yıl önce

valla rantçılar kezer diyor baba

Avatar
Fatih 5 yıl önce

Polis okulu boş durumda tıp fakültesi için güzel bir yer Ayrıca şehrin gelişmesi için uygundur