Bu haber kez okundu.

Tıp Fakültesinde, Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Selahattin Vural Görevine Başladı
banner229

Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesinin ilk Öğretim Üyesi Genel Cerrahi Uzmanı Siirtli hemşerimiz Doç. Dr. Selahattin Vural görevine başladı.

Genel Cerrahi Uzmanı Hemşerimiz Doç. Dr. Selahattin Vural, yıllardır İstanbul Kartal Eğitim ve araştırma hastanesi Genel Cerrahi Kliniği şefliği yapmış olup, Tıp Fakültesinde Genel Cerrahi Ana bilim dalının kurucusu olacağı öğrenildi.

Yıllardır değişik ülkelerde de görev yapan hemşerimiz Doç. Dr. Selahattin Vural, özellikle Endokrin Cerrahi, guatr, pankreas, böbrek üstü bezleri ve kanser cerrahisinde ülkemizde sayılı Cerrahlardandır.

Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesinde hizmet edecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Doç. Dr. Salahattin Vural,yapacağı hizmetlerle Siirt halkının da memnun kalacağını söyledi.

Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca, Doç. Dr. Selahattin Vural’a yeni görevinde üstün başarılar dileyerek, Siirt halkının her şeyin en iyisine ve en güzeline layık olduğunu söyledi.

Dekan Arıca, daha önce atamaları yapılan 24 hocanın atama işlemlerinin devam ettiğini, yakın zamanda göreve başlayacaklarını söyledi.

Doç. Dr. Selahattin Vural'a ilimize hoş geldiniz der, yeni görevinde başarılar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 5 yıl önce

hayırlı olsun

Avatar
ABDULLAH 4 yıl önce

HAYIRLI OLSUN