Bu haber kez okundu.

Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Tekrar İhaleye Çıkarıldı
banner229

2018 yılında kurulan ancak, bu güne kadar istenilen ilerleme sağlanamayan ve halen öğrencileri misafir öğrenci statüsünde Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde misafir öğrenci olarak öğrenim gören Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi için önemli gelişme.

Tıp fakültesinin en önemli mekanı olan dershane ve laboratuvarların bulunduğu morfoloji binasının ihalesi yapılıyor. Geçtiğimiz yılın son günlerinde ihaleye çıkılan ancak maliyet girdilerine gelen zamlar nedeniyle taliplisi çıkmayan bina 8 Nisan da ikinci kez ihaleye çıkarılıyor.

İhale kapsamında 12.700 metre kare kapalı alanı olan morfoloji binası ile çevre düzenlemesi işi yapılacak. Binanın yer tesliminden itibaren 750 takvim günü içerisinde tamamlanması gerekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.