Bu haber kez okundu.

TİLLO İLÇEMİZDE KURULAN SU ÜRÜNLERİ TARIMSAL KOOPERATİFİ' NİN AÇILIŞI YAPILDI
banner229
Tillo İlçemizde bulunan Alkumru Baraj Gölünde kurulan ''Alkumru Su Ürünleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin açılışı yapıldı.
Botan çayı havzasında bulunan Tillo İlçesine bağlı Akyayla ve Taşbalta köyleri üreticileri, tarafından organize edilen açılışa Tillo Kaymakamı Yunus Koç, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İzzet Murat,Tillo İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı İlker Aslan, Binbaşı Seyithan Varol Tarımsal Arazi ve Değerlendirme Şube Müdürü Resul Eren, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Zeki Erden ve Teknik Personeller Çağdaş Can Toprak, Semih Tapan, Limak Barajı Yetkilileri, Akyayla ve Taşbalta Köy Muhtarları, Kooperatif Üyeleri ve Üreticiler katıldı.
Kurdele kesimi ile başlayan programda tekneler Alkumru Baraj Gölüne indirilerek katılımcılar tekneler ile teknik gezi gerçekleştirdiler. Program Kooperatif Kurucu Üyelerin organize ettiği yemek ile sona erdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.