Bu haber kez okundu.

TİLLO'DA KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ
banner229

Tillo İlçemizde bulunan Tillo Kapalı Spor Salonunda 15 Mayıs'ta başlayan Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Final ve 3.' lük müsabakaları ile sona erdi.

Final Müsabakasında İlçe Jandarma Komutanlığı Fikri Asım Derneğini 3-1' lik skorla mağlup ederek Turnuva Şampiyonu oldu.

İlçe Emniyet Amirliği ise Müftüllüğü 2-1 ile yenerek 3. oldu. 
Tillo Kaymakamı Yunus Koç,Turnuvaya katılım gösteren ve centilmence mücadele eden tüm takımlara, tribünleri dolduran tüm vatandaşlarımıza ve turnuva tertip komitesine teşekkür ederek, turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve hediyelerini verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Huseyin kar 7 yıl önce

Tillo ilçesinde birlik ve beraberliğin olduğu ve bu güzide memleketi bütünlüğünü sağlayan başta tillo kaymakamı yunis koç ve tüm kamu kuruluşlarına teşekkür etmeyi bir borç biliriz.