Bu haber kez okundu.

Tillo Belediyesi İhtiyaç Sahibi Ailelere Gıda Yardımında Bulundu
banner229

Tillo Belediyesi ve AK Parti İlçe teşkilatı koronavirüs salgınına karşı mücadele kapsamında hazırladığı gıda paketlerini, tedbirler dolayısıyla etkilenen ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın ve AK Parti Tillo İlçe Başkanı Muhdi Buldu ile beraber Belediye, AK Parti ilçe Başkanlığı ve İşadamı hemşehrilerimizin destekleriyle hazırlanan Ramazan kolilerini dağıttılar.

Konuyla ilgili Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın yaptığı açıklamada “Bütün dünyayı etkisine alan pandemiyle etkili bir şekilde mücadele ediyoruz. Süreçten olumsuz yönde etkilenen hemşehrilerimizin yanındayız.

Bugün dayanışma günü, bugün birlik günü. Tillo AK Parti İlçe Başkanımız Muhdi Buldu ve hayırsever işadamlarımızın destekleriyle İlçemizde belirlenen ihtiyaç sahiplerine hızlı bir şekilde ulaşıyoruz. Biz bu süreci inşallah hep birlikte aşacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.