Bu haber kez okundu.

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Mazbatasını Aldı 
banner229

Siirt'in Tillo ilçesi Belediye Başkanlığına yeniden seçilen AK Parti adayı İdham Aydın, İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Siirt'in Tillo İlçesi %80 oyla AK Parti'nin, en yüksek oy oranıyla belediye başkanlığını kazandığı ilçe olmuştu.

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, İl Genel Meclis Üyeleri Remzi Yıldırım, Gülal Aygün ve Belediye Meclis Üyeleri İl Seçim kuruluna gelerek mazbatalarını aldılar.

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Yüzde 80 gibi rekor bir oyla üçüncü kez başkanlığa seçilerek mazbatasını alan Belediye Başkanı İdham Aydın, "31 Mart 2024 yerel seçimleri için sandık başına giderek iradesini yansıtan ve istikrardan yana oy kullanan Tillolu seçmenlerimize teşekkür ederim. Tillo ilçemizin şaha kalkması ve daha refah bir hale gelebilmesi için yaptığımız çalışmaları takdir ederek tercihini partimizden  yana kullanarak bizlere güçlü bir şekilde destek veren gönüldaşlarımıza şükranlarımı sunarım" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.